HTML

Tárhely hírek

Nincs megjeleníthető elem

SEO hírek

Nincs megjeleníthető elem

VPS - Virtuális szerver bérlés
https://www.xhu.hu/virtualis-szerver-vps-berles/

szerver terem
Legyen szó bármilyen vállalkozásról, a zavartalan működéshez elengedhetetlen, hogy stabil informatikai háttérrel rendelkezzünk. Sajnos, a tapasztalatok szerint sok cégnél nem fordítanak kellő gondot a minőségi és rugalmas szerverszolgáltatás igénybevételére, amely a szerverleállások miatti adatvesztésekhez szokott vezetni.

A hagyományos, dedikált szerverek ugyanakkor számos esetben olyan szolgáltatást nyújtanak, amely nem képes lépést tartani a dinamikusan fejlődő cégek folyamatosan növekvő igényeivel. Érdemes tehát a virtuális szervereket választanunk, amellyel úgy lehet megoldani ezeket a feladatokat, hogy azzal rövid és hosszú távon is egyaránt vállalkozásunk fejlődését szolgáljuk.

Miért fontos a minőségi szerverszolgáltatás?

Cégünk IT-környezetének alapját a szerverszolgáltatás jelenti, amely egyaránt felelős az adatok tárolásáért, valamint a vállalkozásnál található informatikai eszközökhöz való hozzáférésért. Mivel a szerver – a munkaállomások feletti csúcskategóriás számítógépként – lényegében az egész vállalkozásunkat felügyeli, ezért rendkívül fontos, hogy olyan szolgáltatót válasszunk, amellyel biztonságban tudhatjuk a cégünkkel kapcsolatos információkat.

Milyen előnyökkel járnak a virtuális szerverek?

Bizonyára tapasztaltuk, hogy napjainkban egyre több feladatot szerveznek ki a vállalkozások. Például külsős cég csinálja a vállalat könyvelését, vagy éppen a rendszergazda szolgáltatásokat végzik el távoli számítógépek segítségével.

Ma már – a technika fejlődésének köszönhetően – a szerverüzemeltetés- és szolgáltatás is olyan feladattá vált, amelyet a cég telephelyétől távoli helyen is el lehet látni. Nem szükségszerű tehát, hogy a szervert jelentő számítógép a vállalkozásunkon belül fizikailag is megtalálható legyen. Ilyenkor a szervert egy távoli szerverteremből működteti vállalkozásunk IT rendszerét, illetve tárolja a céges munkaállomásokon található információkat.

Ha a xhu.hu virtuális szerver (VPS) szolgáltatását választjuk, akkor
  • biztonságosabb költséghatékonyabb, rugalmasabb hatékonyabb
informatikai környezetet tudunk kialakítani. A korszerű szerverszolgáltatás igénybevételével pedig időt és pénzt takaríthatunk meg vállalkozásunk számára.

Ismerkedjünk meg részletesen is a VPS szolgáltatás által kínált előnyökkel!


Biztonság – Felejtsük el a dedikált szervereket!

Kétségtelen, hogy ma már igen fejlettnek számítanak az informatikai rendszerek, ám ennek ellenére váratlan szerverleállások bármikor előfordulhatnak. Mivel a dedikált szervereknél minden információt egyetlen gép tartalmaz, ezért meghibásodás esetén akár valamennyi céges adatunk is elveszhet! Az IT-rendszerében bekövetkező ilyen „balesetek” helyreállítási folyamata pedig órákig-napokig is eltarthat, már ha egyáltalán lehetséges az elveszett adatok visszanyerése.
  • A Pontkom Stúdiónál a virtualizáció kialakítása a maximális biztonság és a magas rendelkezésre állás (High Availabilty – HA) jegyében történik.

Szolgáltatásunk nyújtása során kizárólag a folyamatos üzembiztonságot garantáló és kiváló minőségű eszközöket használunk. Szervereink, valóban magas, 99,99 százalékos rendelkezésre állással rendelkeznek.

A professzionális szoftveres környezetet Citrix XenServer alapokon hoztuk létre, a fontosabb eszközök terén pedig DELL, az EMC, a CISCO, valamint a MikroTik hardverek segítségével biztosítjuk a folyamatos és kiesésmentes üzemet.

Tevékenységünk során DELL szervereket és EMC adattárolókat használunk, amelyek a felmerülő problémák esetén is megbízható és gyors támogatást nyújtanak ügyfeleink részére. A kevésbé megbízható iSCSI infrastruktúrával szemben, mi a jól bevált Fibre Channel eszközökkel garantáljuk a sokkal megbízhatóbb, valamint gyorsabb elérési- és adatkapcsolati (4Gbps – 16Gbps) sebességet. 

  • Eszközeinket a GTS Hungary Kft. adatközpontjaiban helyeztük el, ahol a legszigorúbb biztonsági követelmények betartása mellett végezzük az adatok tárolását.
  • Mivel cégünk nem külföldi szolgáltatás újraértékesítését végzi, hanem teljes egészében saját eszközparkkal rendelkezik, ezért a szükséges szoftveres és hardveres támogatást is biztosítani tudjuk ügyfeleink részére.
  • A professzionális hardveres és szoftveres környezetnek, valamint az állandó 24/7/365 operátori és rendszermérnöki felügyeletnek köszönhetően a céges szerver számára folyamatos biztonságot tudunk garantálni.


Költséghatékonyság – Nálunk akár egyetlen hónapra is bérelhet szervert!

Cégünk minden téren igyekszik ügyfelei számára a legjobb és legkényelmesebb megoldást megtalálni. Tisztában vagyunk vele, hogy napjainkban egyre gyakoribbnak számítanak az úgynevezett projektmunkák, amelyek csak ideiglenesen kívánnak nagyobb tárhelyet. Előfordulhat ugyanakkor az is, hogy egy új alkalmazást szeretnénk tesztelni, amely rövid ideig nagyobb kapacitást kíván. Mindezeket figyelembe véve olyan megoldást dolgoztunk ki, amely rugalmasan alkalmazkodik ügyfeleink igényeihez.
  • Nálunk nem kell elköteleződnie a virtuális szerver bérlése esetén, hiszen akár egyetlen hónapra is igénybe veheti VPS szolgáltatásunkat.
  • Mivel az alacsonyabb licence költségek miatt kedvezőbb árat lehet biztosítani a dedikált szerverekhez képest, ezért akár már tízezer forint alatti havi áron is lehetséges a virtuális szerverek bérlése.
  • A különböző sávszélességgel rendelkező szolgáltatás csomagokat versenyképes árakon biztosítjuk.
  • Szolgáltatásunk nyújtása során korlátlan adatforgalmat biztosítunk ügyfeleink részére.
  • A weboldaláról készített teljes mentésnek köszönhetően az elérhető legbiztonságosabb tárhelyet kínáljuk.


Rugalmasság - Velünk készen állhat a kihívásokra!

Ahogyan az üzleti élet megannyi mozzanatánál, úgy az informatikai rendszerek fejlesztése és üzemeltetése terén is a rugalmasság jelentheti a siker kulcsát. Jól tudjuk, hogy még egy kis- és középvállalkozás működése során is hatalmas mennyiségű információ keletkezhet. Mivel a folyamatosan bővülő adatmennyiség feldolgozása és tárolása egyaránt nagyméretű tárhelyet kíván, így a dedikált szerverek egy idő után már nem fognak elegendő kapacitással rendelkezni.
  • Amennyiben a VPS szolgáltatást vesszük igénybe, akkor megkímélhetjük magukat a szerver cseréjével járó idő és pénzveszteségtől.
  • A szabadon bővíthető tárhellyel rendelkező virtuális szerverek más kiszolgáló típusokhoz képest könnyebben fejleszthetők.
  • Az egyes eszközök dinamikus hozzárendelhetőségének, valamint a hardverfüggetlen üzemeltetésnek köszönhetően a virtuális szerverekkel jobban ki tudjuk használni vállalkozásunk erőforrásait.
  • A VPS szolgáltatással nem kell számolnunk a szerverek elavulásával sem, hiszen a távoli szerverteremben működő kiszolgálókat folyamatosan fejleszthetők, valamint újrakonfigurálhatók, amelynek köszönhetően a legmodernebb technikai követelményeknek is megfelelhetnek.


Komplex informatikai megoldásokat kínálunk!

A Pontkom Stúdió elsődleges tevékenységi köre a számítástechnika. Cégünk hivatásszerűen foglalkozik informatikai szolgáltatásokkal, amelynek kiemelt részét képezi a szerverek üzemeltetése is. Mivel tevékenységünk a szerver üzemeltetés mellett többek között a rendszergazda szolgáltatások nyújtását, a honlapok készítését, valamint a keresőoptimalizálást is magában foglalja, így teljes körű informatikai megoldásokat tudunk nyújtani a kis- és középvállalkozások számára.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, akkor a  https://www.xhu.hu/kapcsolat/ oldalon veheti fel munkatársainkkal a kapcsolatot.

Bízunk benne, hogy minőségi VPS szolgáltatásunkkal az Ön üzlete fejlődéséhez és sikeréhez is hozzájárulhatunk.

Címkék: vps virtuális szerver vps bérlés virtuális szerver bérlés vps szerver bérlés vps szerver xhu.hu

komment

süti beállítások módosítása